Totaal aantal pageviews

maandag 28 januari 2013

Dit moet je zien! "Niks is te gek!"


Toen ik gistermiddag The voice Kids gezien had via de recorder zag ik aansprekende scenes op de televisie. Ik ben blijven kijken en hheb enrom genoten. Niet alleen van Tom en de presentator, maar ook van het kookteam!

In Niks te gek! proberen mensen met een verstandelijke beperking samen met presentator Johan Overdevest hun droomwens te verwezenlijken.


Iedere uitzending van Niks te gek! draait om het vervullen van een wens. Johan helpt daarbij, maar niet zomaar: de verstandelijke beperkte hoofdpersoon zal zelf moeten regelen dat zijn of haar wens in vervulling gaat. Hij of zij gaat aan de slag om het einddoel te bereiken. Johan coacht, troost, bevraagt, maakt lol en toont oprechte belangstelling. Gestimuleerd door hem stappen de hoofdpersonen overal op af. Ze reizen, ze regelen, ze organiseren. Niks is te gek en alles kan. Als je maar durft.


Elke aflevering leidt naar een spannende ontknoping: worden alle tegenslagen overwonnen en wordt de wens werkelijkheid?
 De uitzending van gister draaide om Tom.Tom houdt van koken en lekker eten. Hij heeft het syndroom van Prader-Willi waardoor hij zich aan een streng dieet moet houden. Z'n wens is om samen met een topchef een gezonde maaltijd te leren koken.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten